Meer weten? Laat een bericht na

Wie zijn wij?
Wij zijn EQUILIBRIUM, het komt neer op het “in balans of in evenwicht zijn”; dit proberen we te doen in al onze recepturen.
We zijn een jong gedreven koppel, tweetalig en met reeds enkele jaren ervaring in het bakkersleven; we werkten beiden bij vooraanstaande Belgische en Franse bakkerijen en of banketbakkerijen (Wittamer, Stephan Destrooper, Op’t Eynde, Blanckaert, Au pavé du roi). 
Hier deden we voldoende kennis op om jullie te kunnen bedienen van de lekkerste broden tot het fijnste stukje gebak.

Door eigen en originele creaties aan te bieden, willen wij een eigen stijl ontwikkelen die onze zaak weerspiegelt.
Wij streven dan ook constant dan de hoogste kwaliteit om onze klanten te plezieren met een smaakvol product.
Bovendien hebben we er voor gekozen om samen met lokale partners te werken, we verwerken lokale producten in onze recepturen maar zetten deze ook in de kijker in onze winkel

Wanneer u binnenkomt in onze winkel; zult u ook merken dat we gekozen hebben voor een open atelier;  we willen namelijk onze klanten laten zien dat elk product steeds met zorg en veel passie wordt klaargemaakt.